Registracija
Pozabljeno geslo?
Zadnje povezave
Sponzorirane povezave
Zadnji članki
Balinarski Klub Ilirska Bistrica
Kratka predstavitev uspešnega balinarskega kluba.

Najlepše posode za smeti
Ko nekdo omeni posodo za smeti, se ponavadi namrdnemo in si predstavljamo nekaj neuglednega, kar je treba skriti v najtemnejši kot stanovanja. Pa je res to nujno potrebno?

Potep po mestu
Otroci stari od štiri do šest let, iz skupine Veveričke v Vrtcu Jožefe Maslo, so se predstavili s fotografsko razstavo.

Pust Je Pršu 2015
V nedeljo, 15. februarja 2015 si je veliko število gledalcev v Ilirski Bistrici ogledalo že 20. jubilejni pustni karneval.

Milanja, 31.01.2015
Sprehod po Milanji.

Partnerji
Strani
Najbolj iskano
ILBIS - SPLETNI IMENIKVarovanje zasebnosti

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI


SPLOŠNO

1. Pri pripravi izjave o varovanju zasebnosti in osebnih podatkov

Smo upoštevali smernice Informacijskega pooblaščenca o varovanju osebnih podatkov. Z izjavo o varovanju osebnih podatkov (v nadaljevanju Izjava) vse obiskovalce in uporabnike naših spletnih strani obveščamo katere osebne podatke zbiramo in za kakšen namen. 


2. Z Izjavo se določjo:

Osebni podatki, ki se zbirajo na našem spletnem mestu, namen zakaj se ti podatki zbirajo ter ukrepi za zavarovanje osebnih podatkov uporabnikov, z namenom preprečevanja namernih ali slučajnih zlorab kakor tudi nepooblaščen dostop, obdelavo, uporabo ter posredovanje osebnih podatkov. 


3. V Izjavi uporabljeni izrazi pomenijo naslednje: 

- posameznik - fizična oseba na katero se nanaša osebni podatek

- osebni podatek - kakršen koli podatek, ki se nanaša na obiskovalca našega spletnega mesta ali uporabnika naših storitev; 

- obiskovalec - vsak posameznik, ki obišče naše spletno mesto in pregleduje strani spletnega mesta; 

- uporabnik - vsak posameznik, ki: ali sproži povpraševanje ali naročilo naših storitev ali se registrira, kjer vpiše svoje osebne podatke ali pa nas kontaktira preko kontaktnega obrazca na strani kontakt. Preko teh načinov pušča svoje osebne podatke zapisane na naših strežnikih. 


KATERI OSEBNI PODATKI SE ZBIRAJO? 


4. Piškotki (Cookies) 

Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani "piškotek". Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo obiskovalca. Če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z naročanjem naših storitev, zahtevo za podporo ali kontaktnim obrazcem, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. 

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. 


5. Log datoteka strežnika 

S programom za analizo dostopa do strežnika se zbirajo določeni podatki o dostopu do strežnika spletnega mesta. Ti podatki zajemajo informacije o strojni in programski opremi vašega računalnika in sicer: IP naslov, operacijski sistem, vrsto brskalnika, ime domene, dostopni čas, število premikov po spletni predstavitvi in spletno mesto s katerega ste prišli. Te podatke potrebujemo za analizo dostopa obiskovalcev do našega spletnega mesta in niso povezani z vašimi osebnimi podatki.


6. Uporabniški podatki 

S povpraševanjem na obrazcih spletnega mesta in sicer naročanje storitev (vpis povezave ali članka v imenik) in kontakt se zbirajo uporabniški podatki: Ime in priimek, naslov, kontaktni naslov elektronske pošte, telefon ter za pravne osebe ime podjetja, opis aktivnosti ter naslov podjetja. Ti podatki so nujno potrebni za realizacijo vaših vpisov v spletni imenik. Vsi podatki ki jih pustite so javni in na voljo vsem obiskovalcem. Podatki se vpisujejo v online bazo uporabnikov, dostop do baze je zaščiten s standardnimi tehnologijami zaščite - uporabniškim imenom in geslom. Podatki iz o naročanju naših storitev se hranijo dokler ste naročnik naših storitev, podatki zahtevkov za podporo (uporabnišo ime in e-mail) se hranijo do pet (5) let, predvsem zaradi sledenja težavam in odpravljanja napak na strežnikih, podatki za kontakt (e-mail) se hranijo eno (1) leto.


Vsi vaši komentarji na Izjavo o varovanju zasebnosti so dobrodošli na e-mail naslov info(afna)ilbis.com 


Zadnjič spremenjeno 13.februar 2011

 

 

Kategorije
Aforizmi
Tudi z razkritjem človeške dedne zasnove niso odkrili, kje tiči povzročitelj splošno znane slovenske nevoščljivosti.
Oglasi
marS - spletne storitve

BitBillions

Izberi kategorijo