Zadnje povezave
Sponzorirane povezave
Zadnji članki
Balinarski Klub Ilirska Bistrica
Kratka predstavitev uspešnega balinarskega kluba.

Najlepše posode za smeti
Ko nekdo omeni posodo za smeti, se ponavadi namrdnemo in si predstavljamo nekaj neuglednega, kar je treba skriti v najtemnejši kot stanovanja. Pa je res to nujno potrebno?

Potep po mestu
Otroci stari od štiri do šest let, iz skupine Veveričke v Vrtcu Jožefe Maslo, so se predstavili s fotografsko razstavo.

Pust Je Pršu 2015
V nedeljo, 15. februarja 2015 si je veliko število gledalcev v Ilirski Bistrici ogledalo že 20. jubilejni pustni karneval.

Milanja, 31.01.2015
Sprehod po Milanji.

Partnerji
Strani
Najbolj iskano
ILBIS.COM - SPLETNI IMENIKUpravljanje uporabnikov

Pogoji registracije

Z registracijo v spletni imenik dobite na e-pošto povezavo za aktivacijo vašega uporabniškega računa. Šele z aktivacijo (klikom na povezavo) dobite možnost za dodajanje povezav in novic v imenik.

Uredniki in administratorji tega imenika si pridržujejo pravico da nemudoma odstranijo kakršnokoli vašo vsebino ki ni v skladu s slovensko zakonodajo in še posebej če propagira ali vsebuje pornografijo, vzpodbuja rasno, politično ali versko nestrpnost; vzpodbuja h kakršnikoli obliki nasilja ali kriminalnih dejanj in/ali krši intelektualno lastnino.

Ta povezava uporablja seje (sessions) za shranjevanje informacij in ne vsebuje nobenih drugih informacij o uporabniku. E-mail naslov se uporablja samo za potrditev vaše registracije in gesla (ter pošiljanje novega gesla če ga izgubite).

S klikom na "Strinjam se s temi pogoji" spodaj se lahko registrirate.
STRINJAM SE s temi pogoji
NE STRINJAM SE s temi pogoji