Registracija
Pozabljeno geslo?
Zadnje povezave
Sponzorirane povezave
Zadnji članki
Balinarski Klub Ilirska Bistrica
Kratka predstavitev uspešnega balinarskega kluba.

Najlepše posode za smeti
Ko nekdo omeni posodo za smeti, se ponavadi namrdnemo in si predstavljamo nekaj neuglednega, kar je treba skriti v najtemnejši kot stanovanja. Pa je res to nujno potrebno?

Potep po mestu
Otroci stari od štiri do šest let, iz skupine Veveričke v Vrtcu Jožefe Maslo, so se predstavili s fotografsko razstavo.

Pust Je Pršu 2015
V nedeljo, 15. februarja 2015 si je veliko število gledalcev v Ilirski Bistrici ogledalo že 20. jubilejni pustni karneval.

Milanja, 31.01.2015
Sprehod po Milanji.

Partnerji
Strani
Najbolj iskano

SPLOŠNI POGOJI uporabe


Kot obiskovalec ali registriran uporabnik Spletnega imenika ILBIS.com se strinjate s temi splošnimi pogoji pri obiskovanju oziroma uporabi tega spletnega mesta ali pri registriranju kot uporabnika.


Vsak obiskovalec ali registriran uporabnik na svojo lastno odgovornost uporablja storitve ki jih nudi ILBIS.com ter sam nosi odgovornost za posredno in neposredno škodo ki bi mu bila morebitno povzročena z obiskom in/ali uporabo tega spletnega mesta.


Ilbis.com ne more zagotoviti, da bo delovanje spletnega imenika nepr ekinjeno in brez napak ter posledično ne more nositi odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta, vključno z neposredno ali posredno škodo.


Povezave do tretjih spletnih strani v objavah v spletnem imeniku so v domeni odgovornosti avtorjev člankov in lastnikov povezav oziroma registriranih uporabnikov.


Kakršnekoli neprimerne ali nezakonite podatke, najdene na našem spletnem mestu lahko nemudoma prijavite na abuse[afna]ilbis.com. Če bomo ocenili, da je pritožba glede vsebine našega registriranega člana upravičena, bomo vse vpise v zvezi s tem (besedila, povezave, slike, video, audio, itd...) odstranili. 

Ta Pritožbeni postopek je v skladu s 14.členom 14 direktive EU 2000/31/ES o elektronskem poslovanju.


Ilbis.com ne prevzema nobene odgovornosti ter ne daje nobene garancije ali jamstva do vsebine (članki, povezave). Vse objave in njihova točnost so last avtorjev oziroma registriranih uporabnikov.


Dodatni pogoji in načini uporabe so podrobneje opisani v Pogojih registracije, Pogojih objave, Varovanju zasebnosti ter Pogojih poslovanja


V primeru da uporabniki (obiskovalci in registrirani člani) še naprej uporabljajo naše storitve se smatra da v celoti razumejo in se strinjajo s temi pogoji uporabe.


Lastniki ILBIS.com lahko kadarkoli spremenijo te pogoje brez predhodnega obvestila. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo TAKOJ ko so objavljeni na tej spletni strani.

 

Zadnjič spremenjeno 13.februar, 2011

 

 

Kategorije
Aforizmi
Hotel se je prepričati, če je čista voda res vir življenja, vendar je nadaljnje raziskave opustil, ko je spoznal koristnost blatnih kopeli.
Oglasi
marS - spletne storitve

BitBillions

Izberi kategorijo