Registracija
Pozabljeno geslo?
Zadnje povezave
Sponzorirane povezave
Zadnji članki
Balinarski Klub Ilirska Bistrica
Kratka predstavitev uspešnega balinarskega kluba.

Najlepše posode za smeti
Ko nekdo omeni posodo za smeti, se ponavadi namrdnemo in si predstavljamo nekaj neuglednega, kar je treba skriti v najtemnejši kot stanovanja. Pa je res to nujno potrebno?

Potep po mestu
Otroci stari od štiri do šest let, iz skupine Veveričke v Vrtcu Jožefe Maslo, so se predstavili s fotografsko razstavo.

Pust Je Pršu 2015
V nedeljo, 15. februarja 2015 si je veliko število gledalcev v Ilirski Bistrici ogledalo že 20. jubilejni pustni karneval.

Milanja, 31.01.2015
Sprehod po Milanji.

Partnerji
Strani
Najbolj iskano

Najlepše posode za smeti

Dodano dne: February 21, 2017 03:16:52 PM
 
Kategorija: DRUŽBA: Razno

Ko nekdo omeni posodo za smeti, se ponavadi namrdnemo in si predstavljamo nekaj neuglednega, kar je treba skriti v najtemnejši kot stanovanja. Pa je res to nujno potrebno? Že res, da so smeti ponavadi umazane, neugledne in še smrdijo in da so posode za smeti velikokrat zasnovane brez posebne domišljije, a to še ne pomeni, da moramo tudi sami slediti temu �trendu�. Danes, ko je potrebno smeti ločevati in je potrebno imeti namesto enega zabojnika kar štiri ali raje pet posod za smeti, moramo imeti v kuhinji veliko več prostora kot včasih. In kadar v kuhinjskih omaricah ni prostora, posoda za smeti nemalokrat ostane na vidnem mestu. Z malo domišljije so posode za smeti lahko tudi prava poslastica za oči. Posode za smeti lahko postanejo celo okras ob steni ali celo v sredini prostora. Ne verjamete? Oglejte si nekaj primerov in videli boste, da se jih ni treba sramovati. Posode za smeti, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so sicer zunanje, za katere se pričakujejo drugačni kriteriji kot za posode za smeti v domu. Morajo biti odporne na zunanje vremenske vplive in vzdržljive. A kljub temu smo za vas radi pokukali tudi v drug svet kot po navadi. �
 
Ocene Povprečna ocena: (0 glasov)
Za ocenjevanje se prijavi.
Komentarji

Še ni komentarjev.


Za dodajanje komentarjev se prijavi.