Registracija
Pozabljeno geslo?
Zadnje povezave
Sponzorirane povezave
Zadnji članki
Balinarski Klub Ilirska Bistrica
Kratka predstavitev uspešnega balinarskega kluba.

Najlepše posode za smeti
Ko nekdo omeni posodo za smeti, se ponavadi namrdnemo in si predstavljamo nekaj neuglednega, kar je treba skriti v najtemnejši kot stanovanja. Pa je res to nujno potrebno?

Potep po mestu
Otroci stari od štiri do šest let, iz skupine Veveričke v Vrtcu Jožefe Maslo, so se predstavili s fotografsko razstavo.

Pust Je Pršu 2015
V nedeljo, 15. februarja 2015 si je veliko število gledalcev v Ilirski Bistrici ogledalo že 20. jubilejni pustni karneval.

Milanja, 31.01.2015
Sprehod po Milanji.

Partnerji
Strani
Najbolj iskano

Oglaševanje je možno na več načinov in sicer:

 

Sponzorirane povezave

Kaj so sponzorirane povezave? Sponzorirane povezave so plačljivi vpisi v spletni imenik, posebej optimizirani za glavne iskalnike (Google, Yahoo, Bing, itd..) in se nahajajo v kategorijah vedno od 1.-5. mesta. Vse sponzorirane povezave pa se prikazujejo tudi na vstopni strani imenika in sicer v rotaciji po 5 naenkrat. Cena za vpis sponzorirane povezave je 10 € in velja za eno leto.

 

Sponzorirani članki/novice

Sponzorirani članki so posebej pripravljeni predstavitveni članki vašega podjetja, storitve ali izdelka. V predstavitveni članek je lahko dodana slika, povezava, video ali kakšna druga predstavitev. Sponzoriran članek je optimiziran za hitro pojavljanje v glavnih iskalnikih kar vam omogoča večji doseg do uporabnikov vaših izdelkov ali storitev. Cena za objavo sponzoriranega članka je 10 € enkratno.

 

Oglaševanje v opisih kategorij

S slikovnimi ali besednimi oglasi lahko oglašujete tudi na straneh kategorij. V vsakem opisu kategorije se nahaja po eden (1) slikovni ali tekstovni oglas. Ti oglasi so standardnih dimenzij - 468x60 px in se zakupijo časovno. Cena zakupa za en mesec je 5 €.

 

Oglaševanje v desnem stolpcu

Slikovni oglasi standardnih dimenzij 120x60 px ali 125x125 px. Zakupijo se časovno. Cena zakupa ene pasice za en mesec je 5 €.

 

Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja v zvezi z oglaševanjem nas, prosimo, kontaktirajte.

Kategorije
Aforizmi
Kmetje, ne orjite pregloboko, sicer lahko kjerkoli izorjete kakšno "napako", ki se je primerila borcem revolucije.
Oglasi
marS - spletne storitve

BitBillions

Izberi kategorijo